Mariska S
Mariska S
2024-01-21
Hele fijne ervaring. Ik was eerst heel sceptisch over hypnose omdat ik het 1 keer geprobeerd heb om te stoppen met roken, dat was niet gelukt. Maar bij Remi heel goed ontvangen. Na jaren niet mijzelf geweest te zijn kan ik echt oprecht zeggen dat ik nu weer sta waar ik wil staan ik ben klachten vrij, als ik jaren geleden had geweten dat het echt hielp was ik veel eerder gegaan. Ik ga 2024 met heel veel vertrouwen in. Bedankt Remi.💫
Denise Keijers
Denise Keijers
2024-01-17
Mijn naam is Denise, ik ben 15 jaar oud en heb 2 sessies gehad met Remi. Ik heb deze sessies gedaan omdat ik last had van heel weinig zelfvertrouwen. In deze 2 sessies heeft Remi mij enorm geholpen en sta nu veel steviger in mijn schoenen. Ook trek ik me niks meer aan van beledigingen of mensen die over mij roddelen. Ik kijk nu met volledige zelfvertrouwen naar mezelf in de spiegel, fysiek en als persoon. Ik ben 100% tevreden met de ervaring en het resultaat van de hypnose. Remi is ook een heel aardig persoon en je kunt alles tegen hem zeggen. Ik voelde me gehoord en het voelde vertrouwd. Zeker een aanrader als je zelf ook ergens hulp mee nodig hebt.
Leon & Ilse
Leon & Ilse
2023-12-29
Als je mij een jaar geleden had gevraagd dat ik een sessie bij een hypnotherapeut zou volgen, had ik dat niet geloofd. Nu 2023 bijna ten einde is, denk ik terug aan de mooie en vooral leerzame momenten over dit jaar. De sessies bij Remi horen daar zeker bij. Remi heeft mij doen inzien dat bepaalde (negatieve) oude conditioneringen/overtuigingen mij niet meer dienen en heeft deze (in mijn onderbewuste) vervangen voor positieve. Wauw, na de eerste sessie voelde ik mij al veel beter :). Na afronding van de drie sessies kan ik zeggen dat ik de focus weer leg op wat ik wel wil, kan ik beter mijn grenzen aangeven maar bovenal volg ik mijn hart (gevoel) weer! Door de booster ervaar ik meer geluk, blijheid, rust en zelfvertrouwen. Remi van mij krijg je vijf sterren. Hypnose is echt life-changing. Keep up the good work! Groet, Ilse
Gert Van Heck
Gert Van Heck
2023-12-19
Een hele bijzondere ervaring en zeer positief waar je mee verder kan.
Pepijn Meulen
Pepijn Meulen
2023-12-13
Hoi Remi, om te beginnen wat ben jij een lief, positief ingesteld mens keep that spirit kunnen een hoop mensen wat van leren. Na lang twijfelen heb ik contact met je opgenomen, wat resulteerde in een zeer prettig en vertrouwd intake gesprek. zeer snel kon ik bij jou terecht voor de eerste sessie. Ik ging met gemengde gevoelens jou kant op niet wetende wat me te wachten stond. Na ons kennismaking in de praktijk ben je aan de slag gegaan met mij. Remi wat een ervaring!!! ik kan niet anders zeggen dat gevoel waar ik voor kwam is weg/Dood bestaat niet meer ben meer energieker wat erg prettig voelt. Nogmaals Remi super bedankt dat we dit samen hebben kunnen oplossen.
Aimleffers
Aimleffers
2023-11-28
Remi is een heel vriendelijk en warm persoon die een en al positiviteit uitstraalt. 🙂 Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik kwam bij Remi omdat ik wou werken aan mijn (verlatings)angst. Na 2 sessies merkte ik al subtiele veranderingen. Dingen die me eerder angst zouden geven gaven nu geen of bijna reactie meer. Wat ik fijn vond is dat Remi echt de tijd nam en naast de hypnose sessies ook goede adviezen en opdrachten mee gaf. Het waren waardevolle sessies met veel nieuwe inzichten. Ik zou het traject zeker aanraden. Bedankt Remi!
Petra Droppers
Petra Droppers
2023-11-23
Remi is een heel fijn en lief mens en zeer betrokken hypnotherapeut. Remi heeft mij met mijn hulpvragen heel goed geholpen. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn hulp en zal hem zeker aanbevelen bij andere mensen.
Stefan Arendsen
Stefan Arendsen
2023-11-16
Een heel bijzonder en waardevol traject. Dankzij hypnose vond ik iets waar ik niet naar op zoek was, maar juist datgene wat ik nodig had. Hier kan ik mee aan de slag. Een aanrader. Dank je wel Remi.
Debby Fielt
Debby Fielt
2023-11-14
Bijzondere ervaring en een hoop ballast los kunnen laten onder de deskundige begeleiding van Remi.
Bianca Rasing
Bianca Rasing
2023-11-02
Ik kwam bij Remi voor hyperventilatie en paniekaanvallen. Na de eerste sessie al weg dus het geld dik waard!! Nogmaals bedankt Remi, top !!

Monseigneur Nolensstraat 10 7064GT Silvolde | Info@hypnopraktijkremi.nl | 0612150347 | KVK: 78559227 | ©2024 Hypnopraktijk Remi All Rights Reserved

VACT-Logo.65592db46194e4.51545381