Noud Schreur
Noud Schreur
2022-10-24
Top Praktijk! De beste in de regio. Remi blijft altijd positief is altijd vrolijk en heeft het beste met je voor. Hij heeft mn Moeder kunnen helpen met Fybromialgie, dat nu voor het grootste gedeelte weg is. Top Gozer! Thanks for all!
Monique van Vliet-Jarmuske
Monique van Vliet-Jarmuske
2022-10-18
Ik kwam per toeval (ook al geloof ik in toeval bestaat niet) in contact met Remi, we raakte in gesprek en hij gaf mij zijn visitekaartje. Dagen later dacht ik ineens aan zijn kaartje, haalde het uit mijn tas en bezocht zijn website. Het zaadje was gepland en de dag daarna hadden we een afspraak gemaakt. Ik heb mij van te voren niet ingelezen wat hypnose allemaal inhoud. Ik ging er blanco naar toe onder het mom, dit is een cadeautje voor mijzelf. Nou haalt dat ‘tje’ maar weg. Het is na twee sessies al een groot geschenk aan mijzelf. Ik had dit veel eerder moeten doen! De rust en de vrijheid, doordat we mijn issues over de schutting hebben ‘gegooid’, is fantastisch! Nooit geweten dat hypnose dit met je kan doen. Maar het heeft mijn inziens ook heel veel te maken met Remi zelf. Wat een fijn persoon, wat een inlevingsvermogen en wat een kundig man! Remi neemt alle tijd voor je, luistert zonder oordeel naar je, en zelfs na de sessies heeft hij een luisterend oor voor je als je daar behoefte aan hebt. Ik raad zijn praktijk dan ook aan iedereen aan, en heb al heel wat mensen om mij heen enthousiast gemaakt. Ik gun iedereen een cadeau aan zichzelf! Dit is ‘by far’ het mooiste cadeau ever! Ik kijk nu al uit naar mijn laatste sessie en ben benieuwd wat dat mij mag ‘opleveren’ … maar ik geniet nu nog even optimaal van sessie 1 en 2 en alle mooie dingen die op mijn pad komen en waar ik intens van geniet, zonder naar gevoel of bijsmaak, want daar heb ik geen last meer van! Remi alvast via deze weg BEDANKT!
Mads van Vlaanderen
Mads van Vlaanderen
2022-10-13
Bedankt voor de hulp Remi Remi is een kundige en sociale man die je met al je problemen kan helpen. Zeker een aanrader.
Ellen Kleinhesselink
Ellen Kleinhesselink
2022-09-26
Ik heb drie sessies bij Remi gehad. Naar de eerste sessie voelde ik mij al een ander mens. Moet je na gaan hoe ik mij nu voel naar drie sessies. Ik liep tegen een aantal problemen aan en die heb ik samen met hulp van Remi opgelost. Ik raad het echt iedereen aan om onder hypnose bij Remi te gaan als je even niet lekker in je vel zit en er zelf niet uitkomt. Het is echt zo mooi als jij je weer gelukkig voelt blij en vol zelfvertrouwen.
Annika Beestman
Annika Beestman
2022-08-24
Hypnose heeft me veel gebracht: Ik heb weinig tot geen last meer van paniek aanvallen, ik heb geleerd om op mijn tijd en mijn moment een rust momentje te creëren waardoor ik efkes op andere gedachten kom waardoor ik niet meer “doorsla”. Kortom: Hypnose was voor mij “Life-changing”! 💪🤗
Eva Massen
Eva Massen
2022-08-19
Fijne ervaring, hij nam de tijd voor je. Dankzij Remi ben ik van mijn angsten af! <3
Yvonne Spekking
Yvonne Spekking
2022-06-24
Zal ik het wel, zal ik het niet doen? Het lijkt me spannend, best eng. Maar gelukkig ging/ga ik onder hypnose bij Remi. Veel dingen weet je al wel-pas je toe, maar je onderbewuste benaderen is zelf heel lastig. Met hypnose o.a. het verleden nog eens bekijken (negatieve ballast opruimen), uitzoeken waar iets door wordt getrikkerd, goede tips krijgen. Een hele waardevolle, zeer mooie en prettige ervaring!! Hopelijk zullen anderen dit ook gaan ondervinden. Elke dag is er 1 om van te genieten 😃.
Sywll
Sywll
2022-06-21
Via via terecht gekomen op de website van Remi, er was een winactie samen met regio8 voor een gratis traject. Ik had nog nooit eerder gehoord over hypnotherapie en was er zeker benieuwd naar. En toen kreeg ik even later een belletje; je hebt het gratis traject gewonnen! Nou helemaal top natuurlijk! Ging er zonder verwachtingen heen, omdat ik niet wist wat mij te wachten stond. De sessies ondergaan, en heb daar zo veel baat bij (gehad)! Als ik er eerder van had geweten was ik zeker eerder gegaan. Remi, nogmaals bedankt voor je hulp!
Sindy Dik
Sindy Dik
2022-06-14
Ik ben bij Remi geweest voor klachten waar ik al ruim 25 jaar mee rondliep. Zonder in details te willen treden over mijn klachten, wil ik laten weten dat Remi je echt van klachten af kan helpen. Ik was nog nooit in aanraking geweest met hypnose en had er zo ook mijn twijfels bij of het überhaupt zou werken en of het mij zou kunnen helpen. Maar ik dacht, eerst zien dan geloven. Ik heb 3 sessies geboekt en na de 1e sessie voelde ik dat ik al helemaal op de goede weg zat. Na 3 sessies, en nu al een poosje later, kan ik echt zeggen dat het mij enorm geholpen heeft. Dus mocht je nog twijfels hebben of het jou kan helpen, ik zou zeggen...doen! Remi nogmaals dank voor je fijne hulp, je open en onbevooroordeelde houding, jij hebt mij enorm geholpen.
Anouk Heuvel
Anouk Heuvel
2022-04-05
Hypnotherapie heeft mij goed geholpen met mijn angsten,ik voel me weer een stuk beter en heb er weer zin in! Remi is een fijne man die zijn vak verstaat.

Monseigneur Nolensstraat 10 7064GT Silvolde | Info@hypnopraktijkremi.nl | 0612150347 | KVK: 78559227 | ©2022 Hypnopraktijk Remi. All Rights Reserved