Maria Langman
Maria Langman
2023-10-11
Tientallen jaren heb ik lopen worstelen met een geluidsfobie, overprikkeling, extreme vermoeidheid, geestelijk en lichamelijk en 2 pittige burnouts. Na de nodige therapieen probeerde ik te leven met mijn klachten. Dat betekende, weinig meer kunnen en een geïsoleerd bestaan leiden. Tot ik bij toeval de naam van Remi tegenkwam in het weekblaadje. Ik aarzelde, geloofde er eigenlijk niet meer in maar ben uiteindelijk de 3 sessies bij Remi aangegaan. Het ongelooflijke gebeurde, ik ben mijn oude ballast kwijt, ben mijn geluidsfobie bijna helemaal kwijt en heb veel meer energie en voel me lichter. In deze periode overleed plotseling mijn partner. Door de hypnotherapie heb ik me staande kunnen houden. En nog elke dag voel ik de kracht in mijzelf groter worden. Volgend jaar word ik 70 maar ik heb weer hoop op de toekomst ondanks alle verdriet. Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik naar Remi toegegaan ben, ik zou het iedereen aanraden.
Patricia Scholten
Patricia Scholten
2023-09-25
Even op de kermis tussen alle gezelligheid afgeholpen van mijn spinnen angst, hoe fijn dat is??? Super fijn, niet meer die spanning bij het zien van een spin is zo heerlijk. Kan ik echt iedereen aanraden!
Cecile Vreman
Cecile Vreman
2023-09-18
Ik wist niet goed wat ik van de sessies verwachten kon, maar het is zeker de moeite waard geweest. In drie sessies hielp Remi mij, om mijzelf te laten inzien waar mijn obstakels zaten. Mocht je twijfelen of hypnotherapie wat voor je is, zou ik het je aanraden om het te gaan doen.
Sandra Rabelink
Sandra Rabelink
2023-08-22
Super fijne sessies gehad met Remie. Het heeft mij al veel goeds gebracht en hopenlijk gaat het mij nog meer goeds brengen. Ik kan het iedereen aanraden.
Patricia Helmink
Patricia Helmink
2023-08-17
Heel dankbaar voor wat de hypnotherapie mij gegeven heeft. Remi maakt het heel laagdrempelig. Ik heb sindsdien enorme stappen gezet en ben enorm gegroeid door de sessies in zijn praktijk. Heb zelfs het lef om nu te starten met mij eigen praktijk voor energetische therapie. Remi ontzettend bedankt voor alles!!
Michelle Oudman
Michelle Oudman
2023-07-17
Ik ben bij Remi gekomen via iemand die ik ken. Al langere tijd last van exceem en jeuk. Heel laag zelfbeeld. Remi heeft me heel goed begeleid door de hypnose heen. Ik vond het mega spannend om te doen, maar voelde al snel tijdens de hypnose verlichting in mijn lichaam. En na de hypnose was ik onzettend blij, energiek en opgewekt. Dit probeer ik vast te houden. En ben heel benieuwd hoe dit gaat door werken. 1 ding weet ik zeker, ik ben niet meer de persoon die ik was. Maar een betere versie van mezelf. Bedankt Remi.
Sander Hoksbergen
Sander Hoksbergen
2023-07-12
Vandaag de laatste sessie gehad bij Remi. Verbaast dat ik direct resultaat voelde. Ik zou iedereen Remi aanraden
Antoinette Uytdewilligen
Antoinette Uytdewilligen
2023-07-10
Een aantal weken geleden kwam ik bij Remi in de praktijk, ik ben zelf hypnotherapeut en als collega's is het altijd bijzonder om elkaars werkwijzen te ervaren. Na een zware tijd met nogal wat mentale en fysieke ongemakken stelde Remi voor om een sessie te ervaren bij hem in de praktijk. En zo gezegd zo gedaan! Hoe bijzonder om zelf weer eens te mogen ervaren hoe een fysiek ongemak, in mijn geval, onder andere, een fikse oorontsteking, terug te brengen was naar een specifiek moment uit mijn jeugd, dat getriggert werd in het nu. Daarnaast de baggage die door de vele verdrietige gebeurtenissen van de laatste jaren nog steeds erg veel energie opslokten kon ik door de aanpak van Remi dmv energetische hypnose losgelaten. Al met al een fantastische ervaring weer. Als therapeut ben je zelf veel bezig met mensen waardoor je jezelf soms een beetje vergeet. Dit was weer een pracht reminder om ook zelf eens in de stoel van een collega plaats te nemen en zelf weer eens te ervaren wat hypotherapie voor je doet! Het is zo jammer is dat we vaak denken: " Ach dit gevoel of deze ervaring heb ik nu eenmaal, het hoort erbij want het drukt al zo lang op me".... maar lieve mensen, pakt je issues bij de kladden en praat er een over met Remi in een therapie sessie en ervaar hoe het is om je leven weer in jou handen te hebben en te ervaren hoe het voelt om bevrijdt te worden van dat wat nu niet meer als ballast meegedragen hoeft te worden! Ik geniet momenteel van mijn herstel en van mijn kleinkinderen. Mijn praktijk is momenteel niet actief, gelukkig is Hypnopraktijk Remi vlak in de buurt. Absoluut een top collega! Remi nogmaals dank voor je uitnodiging, het heeft me absoluut gebracht wat ik nodig had.
Femke Hoogerhoud
Femke Hoogerhoud
2023-06-29
Via de kinderen heb ik Remi al eerder ontmoet en wist ik wel dat hij een praktijk in Silvolde heeft. Ik wist verder niet hoe een hypnose sessie in zijn werk zou gaan en zo doeltreffend kan werken. Maar nadat wij aan de praat waren geraakt, ook over angsten van bepaalde dingen in het verleden heeft Remi mij er in nog geen 5 minuten vanaf geholpen! Ik kon en kan het nu nog niet eens bevatten dat die bepaalde angst gevoelens in zo een korte tijd niet meer zo heftig voelen en dat voelt ontzettend goed. Heel erg bedankt !

Monseigneur Nolensstraat 10 7064GT Silvolde | Info@hypnopraktijkremi.nl | 0612150347 | KVK: 78559227 | ©2023 Hypnopraktijk Remi. All Rights Reserved