Michelle

Wat fijn dat u er voor openstaat wat er in uw dier, maatje, vriend, metgezel, gezinslid… omgaat en dat ik mogelijk een stukje mee mag wandelen op dit pad. Het is vast niet voor niets dat u nu op dit moment hier een kijkje neemt, er houd u iets bezig…

Ik zal eerst eens een stukje over mij schrijven zodat u een beetje een beeld van mij kan krijgen. Al van jongs af aan, hadden dieren een belangrijke plek in mijn leven. Ook werd ik mij er, na mate ik ouder werd en meer levenservaring kreeg, er meer van bewust dat ik zeer veel feilloos oppik. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat 1 van de kwaliteiten het telepathisch communiceren met dieren is.

En hiermee kan ik mogelijk u en uw dier verder helpen.
Hiervoor heb ik alleen een foto en de naam van uw dier nodig.
U mag uw vragen aan mij doorgeven waar ik het dan met uw dier over zou gaan hebben, ten alle tijden laat ik sowieso ook het dier vrij aan het woord. Het woord vrij staat tevens zeer centraal bij mijn readings naar het dier. Zo zal ik wanneer ik teveel weerstand voel nooit pushen, ik reik aan maar werk niet vanuit dwang. Het dier bepaald zelf wat hij of zij wil prijsgeven. Ook kan het gebeuren dat er iets letterlijk of figuurlijk wordt doorgegeven. Of u kunt voor een volledige open reading kiezen, dus zonder dat u vragen stelt, maar het dier alleen aan het woord wil laten en van daaruit kijkt wat eruit daar zich aandient.

Persoonlijk heb ik altijd fijne reacties gekregen, ontroerend, dankbaar en dat mensen nieuwe inzichten gaf. Benieuwd wat het u en uw dier kan brengen,
neem dan contact op:
Telefoon nummer: 0617414414
Bij geen gehoor graag een app of een mail sturen.
Mailadres: dieren01@outlook.com

De readings kunnen gehouden worden met overleden dieren of die nog in leven zijn. Als het recent is dat een dier is overleden kan het voorkomen dat het contact dan nog even niet mogelijk is, hoewel ik dit nog nooit heb meegemaakt wil ik u het toch laten weten dat dit kan gebeuren.

Ik hoop dat ik wat voor u en uw dier mag betekenen.

Lieve groet,

Michelle