De waarde die hypnose heeft is
lifechanging!

 Wil jij ook doeltreffend en snel geholpen worden in 3 sessies?

 

Van-Haas-naar-Baas-Traject

Om een gewoonte te doorbreken, is herhaling van minimaal 3x belangrijk voor jouw onbewuste! Weet daarbij dat jouw onbewuste vindt,
dat 1 keuze geen keuze is, 2 keuzes een dilemma is en vanaf 3 keuzes het je de vrijheid geeft om echt te veranderen zoals jij dat wil.
Soms is het zelfs mogelijk dat mensen in enkele sessies al getransformeerd worden en daardoor niet meer terug hoeven en willen komen. Doordat jouw onbewuste, het beste met je voor heeft, kan het van belang zijn om soms méér dan 3 sessies te nemen! Sommige onderliggende gedachtes worden dan eerst getackeld. De gevolgen geven jou de vrijheid, waar jij juist nu zo aan toe bent. Weet dat sessies die je ná het traject besteld, voordeliger zijn. Dit komt doordat jij dan al bent gewend aan hypnose.

Maar Remi, “Is er een garantie??”

Ja die is er! Er zijn er meerdere zelfs!
Ik kan je garanderen dat als je niks doet en geen actie onderneemt, dat je dezelfde resultaten zal halen als de jaren ervoor. Geen echte doorbraken waarschijnlijk en ook niet echt het gevoel dat je er alle vrijheid uit hebt kunnen halen.

Laten we eerlijk zijn tegen elkaar. Als je dit leest en de pagina hebt gelezen, dan weet je zelf hoe het zit. Met hypnose gebeurd er onbewust altijd iets waardevols!

Sindy Dik Designation

Ik ben bij Remi geweest voor klachten waar ik al ruim 25 jaar mee rondliep. Zonder in details te willen treden over mijn klachten, wil ik laten weten dat Remi je echt van klachten af kan helpen. Ik was nog nooit in aanraking geweest met hypnose en had er zo ook mijn twijfels bij of het überhaupt zou werken en of het mij zou kunnen helpen. Maar ik dacht, eerst zien dan geloven. Ik heb 3 sessies geboekt en na de 1e sessie voelde ik dat ik al helemaal op de goede weg zat. Na 3 sessies, en nu al een poosje later, kan ik echt zeggen dat het mij enorm geholpen heeft. Dus mocht je nog twijfels hebben of het jou kan helpen, ik zou zeggen...doen! Remi nogmaals dank voor je fijne hulp, je open en onbevooroordeelde houding, jij hebt mij enorm geholpen.

Linda Mooiweer Designation

Super positief. Remi is heel lief, behulpzaam, maakt altijd tijd voor je en biedt een luisterend oor. Met zijn humor, enthousiasme en positiviteit maakt hij de sessies super leuk om te ondergaan. Het resultaat is geweldig en heel effectief. Je gaat met een goed gevoel naar huis.

Anouk Heuvel Designation

Hypnotherapie heeft mij goed geholpen met mijn angsten,ik voel me weer een stuk beter en heb er weer zin in! Remi is een fijne man die zijn vak verstaat.

Nikki Egteren Designation

Ik was zeer sceptisch over hypnose. Tot dat Remi op mijn pad kwam. Je bent een fijne, vriendelijke en open persoonlijkheid. Dank daarvoor. Vrijwel direct voelde ik me op mijn gemak bij jou. Tot op heden ervaar ik meer rust. Ik kan onbelangrijke zaken los laten. Ik ervaar vrijwel geen stress meer. 😀

  Maar als jij jezelf wilt indekken, wilt blijven leven zoals je altijd al deed, allerlei zekerheden en garanties wilt hebben die je hiervoor ook al had, dan is dit niks voor jou. Zo simpel is het.

  En stel je voor dat ik gelijk heb. Dat het ECHT goed gaat werken voor jou. Dat je je zo direct al veel beter voelt.

  Hoe zou het dan zijn als je dit laat liggen? En je spijt krijgt omdat je toch weer een angstaanval krijgt? In de wetenschap dat je hem met een traject had kunnen oplossen? Dat is echt sh#t en dan voel je je echt heel slecht.

  Dat wil je niet dus gun het jezelf en doe het gewoon. Wanneer jij jouw naam en telefoonnummer hieronder invult, bel ik je graag om al jouw vragen te beantwoorden.

  De investering in jezelf voor het Van-Haas-naar-Baas-Traject = 555 euro NU t/m 31maart 474 euro

  De investering in jezelf voor het 3sessie-Fribromyalgie-Traject = 555 euro

  Ná een traject kun jij elke sessie los boeken en is die investering 150,-.

   

  Omdat ik het helpen van mensen zo leuk vindt en niet de onnodige administratie, verzoek ik jou vriendelijk om het traject vooraf te betalen zodat we daarna de sessies in kunnen plannen.

   

  Prijzen zijn inclusief BTW.

   

  Behandeling alleen op afspraak.

  Afspraken die binnen 24 uur afgezegd of veranderd worden, worden in rekening gebracht. Hiervoor heeft u de mogelijkheid een nieuwe sessie te plannen voor 75,-.