De waarde die hypnose heeft is
lifechanging!

Wil jij ook doeltreffend en snel geholpen worden in 3 sessies?

Van-Haas-naar-Baas-Traject
Om een gewoonte te doorbreken, is herhaling van minimaal 3x belangrijk voor jouw onbewuste! Weet daarbij dat jouw onbewuste vindt, dat 1 keuze geen keuze is, 2 keuzes een dilemma is en vanaf 3 keuzes het je de vrijheid geeft om echt te veranderen zoals jij dat wil. Soms is het zelfs mogelijk dat mensen in enkele sessies al getransformeerd worden en daardoor nooit meer terug hoeven en willen komen. Doordat jouw onbewuste, het beste met je voor heeft, kan het van belang zijn om soms méér dan 3 sessies te nemen! Sommige onderliggende gedachtes worden dan eerst getackeld. De gevolgen geven jou de vrijheid, waar jij juist nu zo aan toe bent. Weet dat sessies die je ná het traject besteld, voordeliger zijn. Dit komt doordat jij dan al bent gewend aan hypnose.

Maar Remi, “Is er een garantie??”

Ja die is er! Er zijn er meerdere zelfs!

Ik kan je garanderen dat als je niks doet en geen actie onderneemt, dat je dezelfde resultaten zal halen als de jaren ervoor. Geen echte doorbraken waarschijnlijk en ook niet echt het gevoel dat je er alle vrijheid uit hebt kunnen halen.

Laten we eerlijk zijn tegen elkaar. Als je dit leest en de pagina hebt gelezen, dan weet je zelf hoe het zit. Met hypnose gebeurd er onbewust altijd iets waardevols!
Maar als jij jezelf wilt indekken, wilt blijven leven zoals je altijd al deed, allerlei zekerheden en garanties wilt hebben die je hiervoor ook al had, dan is dit niks voor jou. Zo simpel is het.

En stel je voor dat ik gelijk heb. Dat het ECHT goed gaat werken voor jou. Dat je je zo direct al veel beter voelt.

Hoe zou het dan zijn als je dit laat liggen? En je spijt krijgt omdat je toch weer een angstaanval krijgt? In de wetenschap dat je hem met een traject had kunnen oplossen? Dat is echt sh#t en dan voel je je echt heel slecht.

Dat wil je niet dus gun het jezelf en doe het gewoon.

Van-Haas-naar-Baas-Traject € 444,-

1x Enkel € 125,- voor elke losse sessie ná het traject.

Omdat ik het helpen van mensen zo leuk vindt en niet de onnodige administratie, verzoek ik jou vriendelijk om het traject vooraf te betalen zodat we daarna de sessies in kunnen plannen.

Prijzen zijn vrij van BTW.

Behandeling alleen op afspraak.

Afspraken die binnen 24 uur afgezegd of veranderd worden, worden in rekening gebracht. Hiervoor heeft u de mogelijkheid een nieuwe sessie te plannen voor €75,-.