Regio8 Winactie

Neem jij sowieso de stap die jou verder brengt??

lees gauw verder…

Bedankt dat je op mijn website jouw probleem, waar jij heel graag vanaf wil, hebt ingevuld! 
Jij hebt hiermee al de eerste stap gemaakt! De winnares is uit de hoge hoed gehaald bij Jeroen in de uitzending van Regio8.

Mocht je deze week besluiten sowieso het traject in te gaan? Ik geef jou nu al de mogelijkheid om deze week tm vrijdag 17 juni een traject te boeken met een ruime korting op een traject. Dat wil zeggen:

NU €49,- korting omdat jij een mailtje hebt gewaagd om van jouw probleem af te komen.

In de maand juni en juli bied ik jou de mogelijkheid om een hypnosebooster te halen. een 1malige sessie die jou een knopje geeft voor verschillende gevoelens. Mocht jij daarna besluiten om het traject in te gaan verreken ik dit met elkaar. Kijk op www.hypnopraktijkremi.nl/hypnosebooster

Stel je eens voor dat je eindelijk verlost kunt worden, niet meer die belemmerende gedachtes hoeft te hebben en vrij kunt zijn in de dingen waar jij blij van word.

Jij hebt deze link gekregen via mijn WhatsApp, dus mocht jij sowieso denken: ik ga ermee aan de slag, app dan even zodat ik je zeker even kan bellen om snel een datum te prikken wanneer jij kunt gaan beginnen! En stel je voor dat ik gelijk heb. Dat het ECHT goed gaat werken voor jou. Dat je je zo direct al veel beter voelt.

Hoe zou het dan zijn als je dit laat liggen? En je spijt krijgt omdat je toch weer een angstaanval krijgt? In de wetenschap dat je hem met een traject had kunnen oplossen? Dat is echt sh#t en dan voel je je echt heel slecht.

Dat wil je niet dus gun het jezelf en doe het gewoon.

 

JA ik wil! hoef jij alleen maar te appen en ik bel je terug!

 

 

 

 

Hypnotische groet 

 

Remi Terhorst

Hypnopraktijk Remi

Zie hier een kleine selectie van mensen die mij al een review hebben gegeven.