Een aantal weken geleden kwam ik bij Remi in de praktijk, ik ben zelf hypnotherapeut en als collega’s is het altijd bijzonder om elkaars werkwijzen te ervaren. Na een zware tijd met nogal wat mentale en fysieke ongemakken stelde Remi voor om een sessie te ervaren bij hem in de praktijk.
En zo gezegd zo gedaan!
Hoe bijzonder om zelf weer eens te mogen ervaren hoe een fysiek ongemak, in mijn geval, onder andere, een fikse oorontsteking, terug te brengen was naar een specifiek moment uit mijn jeugd, dat getriggert werd in het nu.
Daarnaast de baggage die door de vele verdrietige gebeurtenissen van de laatste jaren nog steeds erg veel energie opslokten kon ik door de aanpak van Remi dmv energetische hypnose losgelaten.
Al met al een fantastische ervaring weer. Als therapeut ben je zelf veel bezig met mensen waardoor je jezelf soms een beetje vergeet. Dit was weer een pracht reminder om ook zelf eens in de stoel van een collega plaats te nemen en zelf weer eens te ervaren wat hypotherapie voor je doet!
Het is zo jammer is dat we vaak denken: ” Ach dit gevoel of deze ervaring heb ik nu eenmaal, het hoort erbij want het drukt al zo lang op me”…. maar lieve mensen, pakt je issues bij de kladden en praat er een over met Remi in een therapie sessie en ervaar hoe het is om je leven weer in jou handen te hebben en te ervaren hoe het voelt om bevrijdt te worden van dat wat nu niet meer als ballast meegedragen hoeft te worden!
Ik geniet momenteel van mijn herstel en van mijn kleinkinderen. Mijn praktijk is momenteel niet actief, gelukkig is Hypnopraktijk Remi vlak in de buurt. Absoluut een top collega!
Remi nogmaals dank voor je uitnodiging, het heeft me absoluut gebracht wat ik nodig had.

Ik kwam per toeval (ook al geloof ik in toeval bestaat niet) in contact met Remi, we raakte in gesprek en hij gaf mij zijn visitekaartje. Dagen later dacht ik ineens aan zijn kaartje, haalde het uit mijn tas en bezocht zijn website. Het zaadje was gepland en de dag daarna hadden we een afspraak gemaakt. Ik heb mij van te voren niet ingelezen wat hypnose allemaal inhoud. Ik ging er blanco naar toe onder het mom, dit is een cadeautje voor mijzelf. Nou haalt dat ‘tje’ maar weg. Het is na twee sessies al een groot geschenk aan mijzelf. Ik had dit veel eerder moeten doen! De rust en de vrijheid, doordat we mijn issues over de schutting hebben ‘gegooid’, is fantastisch! Nooit geweten dat hypnose dit met je kan doen. Maar het heeft mijn inziens ook heel veel te maken met Remi zelf. Wat een fijn persoon, wat een inlevingsvermogen en wat een kundig man! Remi neemt alle tijd voor je, luistert zonder oordeel naar je, en zelfs na de sessies heeft hij een luisterend oor voor je als je daar behoefte aan hebt. Ik raad zijn praktijk dan ook aan iedereen aan, en heb al heel wat mensen om mij heen enthousiast gemaakt. Ik gun iedereen een cadeau aan zichzelf! Dit is ‘by far’ het mooiste cadeau ever! Ik kijk nu al uit naar mijn laatste sessie en ben benieuwd wat dat mij mag ‘opleveren’ … maar ik geniet nu nog even optimaal van sessie 1 en 2 en alle mooie dingen die op mijn pad komen en waar ik intens van geniet, zonder naar gevoel of bijsmaak, want daar heb ik geen last meer van! Remi alvast via deze weg BEDANKT!

Hypnose hoe bijzonder is dat!!!
En dat gewoon via de telefoon. Mijn reddende engel!
Een heftige tijd met hoge koorts. Overgeven en zo je kracht verliezen dat je niet meer kunt staan. Zelfs opgenomen in het ziekenhuis.
Zo ontzettende hardkloppingen en benauwd dat je niet meer durft te gaan slapen. Op Facebook in contact gekomen met Remi Terhorst. We kennen elkaar niet maar volgen elkaar al een tijdje. Remi vertelde een tijdje geleden dat ook hypnose mogelijk was per telefoon.
Dus na 14 dagen hoge koorts en zo angstig zijn dat ik niet meer durfte te gaan slapen omdat ik steeds met heftige hardkloppingen wakker werdt dacht ik. Ik ga Remi proberen te bellen. Hij was op een feestje maar stapte naar buiten en ging meteen aan de slag om mij nieuwe inzichten over mijn angsten te kunnen geven doormiddel van hypnose. Normaal zijn de trajecten van Remi in 3 sessies, om je echt goed te kunnen helpen.
Ik ben zo blij dat hij alles uit zijn handen liet vallen en letterlijk voor mij klaar stond. Ik wil zeker verder met hypnose. Want man, man wat kun je al veel bereiken in korte tijd.
En het werkte.
De oerangst om dood te gaan was niet meer te bekennen. Ik voelde het niet meer. Waardoor ik meteen 1 uur geslapen heb… en ondanks de hardslag van 120 voelde het nu anders. Meer als een feit. Blijkbaar is mijn lichaam heel erg ziek en heeft het dit nodig en is keihard aan het werk. 

Remi je bent een engel. 
En ik hoop je snel te ontmoeten.

Zijn praktijk zit in Silvolde
Maar afstand hoeft dus geen enkele belemmering te zijn.

Dank je wel Remi, voor de mooie sessie die je gedaan hebt bij mij. Je kwam erg rustig over en stelde me meteen op mijn gemak. Na de sessie Voelde ik me veel lichter en een druk die ik in mijn schouders voelde is helemaal weg. Oude conditioneringen vanuit mijn vaders kant heb ik los kunnen laten. Zo mooi. Ik voel me in een nog diepere verbinding met mezelf te zijn gekomen. Heel waardevol!

Wanneer je zelf denkt bij hypnose.. het zal wel dat werkt niet toch?! En wanneer het op je pad komt en het toch wel werkt ? Dat gebeurde mij 18 jaar lang geleefd met angst klachten. Angst klachten bij soms de kleinste dingen… tot je een ervaring krijgt met hypnose… hoe ik het moet benoemen ? Rust warme denken sprakeloos? Vooral wanneer je merkt in je eigen doe en laten dat het beter gaat supermarkt in rondje over de snelweg de stad in gelopen. Een verademing verandering een ander gevoel in je eigen lichaam . Spanning wat normaal zo oploopt in hoogte dat het geen gezonde spanning meer is maar echte angst spanning. Deze keer bleef de gezonde spanning gezonde spanning en liep de emmer niet over. Een moment dat ik kan zeggen levens veranderend nooit verwacht maar dit werkt beter dan alle behandelingen die ik ooit heb gehad en dat waren er een heleboel !!!

 

Remi en ik ‘kennen’ elkaar al een paar jaar via de peuter zwemles van onze kinderen. Maar nog niet eerder hebben we echt een gesprek gehad. Toen ik er recent even doorheen zat na de zwemles raakten we aan de praat. Hij vroeg me of ik open stond voor alternatieve geneeswijzen en vertelde dat hij hypnotherapeut is. Hij nodigde me uit om eens naar zijn praktijk te komen. En zo geschiedde! Een beetje zenuwachtig ging ik naar de praktijk, maar al snel voelde ik me op m’n gemak. Remi stelde vragen, en van de voor mij door elkaar liggende puzzel maakte hij een geheel. Hij legt duidelijk uit wat hij gaat doen en wat er gaat gebeuren. Naderhand voelde ik me enorm opgewekt en ontspannen! Ik zat stuiterend in de auto naar huis, vol nieuwe energie! Niet alleen ik, maar ook mijn vriend was enorm verbaasd over hoe blij ik thuis kwam. We zijn nu een paar dagen verder en ik voel me sindsdien opgewekter en rustiger. Ook kan ik weer naar mezelf glimlachen als ik in de spiegel kijk én val ik rustiger in slaap. Ik kan het écht aanraden om eens met Remi in gesprek te gaan om te kijken wat hij voor je kan betekenen!

Hallo Remi,
Wij kennen elkaar al langer en ik had je al mogen leren kennen als een fijn persoon. Toen bleek dat je ook anderen helpt met je kunde, boden we elkaars kundes wel eens aan. Ik heb dit als prettig ervaren. Je gaat respectvol en discreet om met wat er je wordt toevertrouwd. Ook merk ik vooruitgang bij waarvoor ik bij je kwam, dank daarvoor. Ik hou het graag hier wat oppervlakkig ivm privacy.
Lieve groet …

Ik heb Remi leren kennen als een rustige, vriendelijke en héél positief en warm persoon. Bij hem ging ik in hypnose en het voelde goed. Ik voelde me op mijn gemak bij hem. Mijn blokkade die ik wilde opruimen was het gevoel dat ik mij vaak teleurgesteld voel. In de sessie hééft Remi mij kunnen laten ontspannen en ik kwam bij dat gevoel……Remi liet mij het gevoel veranderen in een gevoel van zelf waardering. In déze sessie heb ik gelachen en tranen laten gaan. En alles was goed. Er was geen oordeel. Met een positief gevoel kwam ik heerlijk uit de hypnose. Nu een maand later merk ik dat het gevoel weg is !!! Zo ontzettend fijn ! Écht super !! Ik wil zéker Remi aanraden als hypnotherapeut. Voor mij was hét een fantastische ervaring. Dank je wel !!!!

Vandaag ben ik bij Remi geweest omdat ik het idee had dat ik helemaal in de knoop met mezelf zat en niet meer wist hoe ik verder moest en Remi heeft in de eerste sessie al mijn negatieve zelfvertrouwen omgezet in positieve zelfvertrouwen en dat voelde heerlijk ik ben lachend naar huis gegaan ik voel me een compleet anders mens, ook omdat hij je een ontspannen gevoel geeft in hoe hij praat en met je omgaat, je voelt je meteen op je gemak, ik raad het iedereen aan als je iets dwars zit of niet weet hoe je ergens mee om moet gaan, en NEE het is niet eng om onder hypnose te zijn, je word als een ander mens wakker, heerlijk!!! Bedankt Remi

Hypnopraktijk RemiWij hebben een hypnose ondergaan bij Remi Terhorst (Hypnopraktijkremi) Eerst zag ik er tegen op maar eenmaal het was gedaan was het een heerlijk gevoel.
ik ging voor meer energie zodat ik weer wat meer kan doen op een dag. ik moet zeggen we zijn nu 2 weken verder en me hoofd voelt opgeruimede leeg dat voelt heerlijk, kwa energie moet allemaal nog komen maar we zijn op de goede weg, we zien nu alles wat positieve naar alles. Ivo is gegaan voor meer rust in zijn doen en laten ook dat gaat echt heeeel goed.
mensen vinden het eng maar dat is het het echt niet na de tyd een heerlijk gevoel.
en remi komt bij je thuis dus in je eigen omgeving en hij steld je gerust.
we zouden het zo weer ondergaan,
een hele fijne ervarig zou zo andere mensen het ook aanraden.

Hypnopraktijk Remi

Hey Remi, ik vond hypnose bijzonder om een keer mee te maken. Ik wist van tevoren niet goed wat ik kon verwachten, maar het was heel ontspannen en relaxt. Bijna meditatief, je wordt er heerlijk rustig van. Ik weet nu dat ik kalm en blij wordt van een veld vol lavendelbloemen, dus als ik me gestrest voel probeer ik voor me te zien dat ik daar doorheen wandel. Helpt meteen!

 


Dag Remi, ik heb het zeer positief ervaren en heb nog steeds een heel relaxt gevoel. Gelukkig kan ik nu denken over achtbanen, vrije vallen en alles wat maar de hoogte in gaat. Bedankt dat je me van mijn hoogtevrees hebt afgeholpen! Ik stuur je een foto als ik eindelijk op de Eiffeltoren sta 😉


Na een sessie kan ik wonderbaarlijk genoeg olijven eten, die ik jaren lang niet kon aan zien. Zelf altijd twijfels over hypnose gehad. Maar door deze eindresultaat heeft het mij anders laten denken. Zeker een aanrader! Remi bedankt!!


Hi Remi, Ik vond het heel bijzonder. Ik moest echt even een drempel over, maar eenmaal daar was het zo rustig en ontspannen… Heel fijn gevoel. Ik voel me nog steeds leeg en vrolijk in mijn hoofd, heerlijk!!


Hey Remi, Ik vond het een heel rustig en fijn gevoel, want je denkt nergens aan en je hoort eigenlijk ook niks meer behalve je stem.