Ik ben van nature optimistisch, vrolijk, enthousiast, echtgenoot, vader van 2 fantastische dochters en ik help mensen graag om van hun angst en paniekaanvallen af te komen, zodat ook jij vol zelfvertrouwen vrij kunt zijn om te doen en laten wat jij wil…
Mijn naam is Remi Terhorst en ik geloof erin dat jij alles al in je hebt om jouw probleem op te lossen, maar je weet simpelweg alleen nog niet hoe.

Ik help je daar graag bij.

Maar voor je verder leest, wil ik je laten weten hoe ik in aanraking ben gekomen met hypnose.

Jaren geleden voor ik mijn opleiding had gevolgd tot hypnotherapeut werkte ik fulltime in de horeca. Waar dat ik ook werkte, gasten vroegen vaak aan mij of het m’n eigen zaak was. Vaak heb ik toen gezegd: Ooit begin ik iets voor mezelf. De stap om deze te nemen was voor mij m’n grootste angst… Ben ik wel goed genoeg? Wie zit er op mij te wachten?

Toen op mijn 18e, ging ik samen met een kameraad naar Moviepark Germany. Daar was een show met een hypnotiseur en hij maakte er een te gekke show van… Dit heeft mij toen al gefascineerd! Nadat zijn show was afgelopen ben ik naar hem toegegaan en heb ik hem gevraagd of dit een gave was en zijn antwoord luidde:

Hypnopraktijk Remi

“Zoals een kok kan leren koken,
kan een hypnotiseur leren hypnotiseren.”

Toen gebeurde er iets moois in mijn leven en kwam ik terecht bij een playshop van het Hypnose Instituut Nederland. Daar wist Anneke Dusseljee een innoverende dag te verzorgen. Voor de pauze zou ik al in hypnose zijn geweest en na de pauze zou ik iemand anders al gehypnotiseerd hebben. Dit was de belofte die zij ook waar heeft kunnen maken!
Het was een heel klein onderdeel maar oooh zo interessant hoe dit tot stand kwam. Een van de assistenten vroeg mij: “Wanneer begin je met de opleiding?”

Daar was toen het zaadje gepland.

Op de weg naar huis kon ik die gedachte niet loslaten en hoorde ik de hele weg in gedachten: Wanneer begin je? Wanneer begin je? En toen ik thuis kwam wist ik het zeker!

IK wil mensen helpen en IK word hypnotherapeut! 

Tijdens de opleiding heb ik heel veel van mijn eigen belemmerende overtuigingen los kunnen laten. Overtuigingen die mij in de weg stonden om voor mezelf te beginnen en heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen!

Nadat ik m’n diploma in m’n zak had, had ik het zelfvertrouwen en wist ik: Ik ben het waard om voor mezelf te beginnen en JA er zijn veel mensen die op mij zitten te wachten zodat ik hen kan helpen. In Silvolde ben ik een ruimte gaan huren, zodat ik die om kon toveren tot mijn praktijk. Ik heb al vele cliënten van Friesland tot en met België en daartussen mogen helpen om van hun angsten af te komen.

Ondertussen is hypnose niet meer uit mijn leven weg te denken en heb ik al vele mensen bijzonder geholpen! Lees ook mijn reviews wat anderen over mij vertellen. Mijn praktijk bevind zich in Silvolde waar ik een fijn, eigen plekje heb, waar ik alle tijd voor jou kan nemen die er nodig is om tot fantastische resultaten te komen.

Mocht jij nu door mijn verhaal interesse hebben gekregen voor de hypnose waar ik uit ben gekomen… Weet dan, dat ik jou hierbij ook ga helpen!

En omdat ik zo enthousiast ben over wat mij m’n opleiding heeft gebracht, wil ik daar natuurlijk ook nog een klein stukje over vertellen!

Het HIN geeft een ONLIVE opleiding met daarbij alle technieken, systemen en stappen gewoon in je broekzak. Eindelijk een vak wat leuk is en snel resultaten boekt…

 

 

Laat mij dat uitleggen.

 

 

 

 

Het is een opleiding van waar je met een mooie groep mensen online de kneepjes leert van het systeem en de technieken. Maar! Op de HIN App staat het ook allemaal dus dan kan je het allemaal nog eens nakijken, verder studeren en dat niet alleen, ook mensen ontmoeten.

 

 

Inderdaad je leest het goed. Mensen ontmoeten, want in je broekzak zitten zo direct honderden mensen die jou willen helpen om dit goed te leren want je moet dit gewoon oefenen.

 

 

 

 

Alleen een opleiding is niet voldoende. Je moet het ook oefenen dus hebben ze flink geïnvesteerd om het mogelijk te maken dat jij gewoon vanaf je telefoon mensen kan ontmoeten, kan leren, kan studeren en zo in die paar maanden een hele goede hypnotherapie practitioner kan worden.

 

 

Ben jij benieuwd of jij dit ook kunt leren?

 

 

Klik hier als je zeker weet dat je hier meer van wilt weten.

 

 

En wie weet worden wij wel collega’s?